• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

OM IDEA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

2.465 uur

2007

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOM
ModelIDEA
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt
Draaiuren2.465 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de OM IDEA reachtruck. Deze compacte en krachtige machine is ontworpen om je werkdag efficiënter en gemakkelijker te maken.

De OM IDEA is uitgerust met een elektrische motor, waardoor je tijdens jouw dagelijkse activiteiten kunt rekenen op consistente vermogensaflevering en uitstekende efficiëntie. Dit type brandstof brengt ook het voordeel van lage bedrijfskosten met zich mee, omdat je niet aan de pomp hoeft te stoppen.

Gebouwd in 2007, heeft deze reachtruck nog vele jaren van betrouwbare service voor de boeg. Zijn bescheiden leeftijd heeft geen invloed op zijn prestaties, met slechts 2465 bedrijfsuren is deze reachtruck klaar om je te ondersteunen bij alle zwaardere klussen.

De OM IDEA biedt een solide laadvermogen van 1000 Kg. Hierdoor is hij inzetbaar in diverse magazijnomgevingen, of je hem nu nodig hebt voor het stapelen van pallets of het laden en lossen van vrachtwagens.

Deze reachtruck beschikt ook over een triplex mast met een vrije doorrijhoogte van 2240 mm en een indrukwekkende hefhoogte van 5300 mm, waardoor hij ideaal is voor magazijnen met hoge stellingen.

Hij werkt op een 24V 465Ah batterij uit 2007, deze zorgt voor een langdurige en consistente krachtbron, zodat je altijd kunt blijven doorgaan.

Het compact ontwerp van de OM IDEA zorgt ervoor dat je probleemloos door smalle gangpaden kunt manoeuvreren, terwijl de robuuste constructie betekent dat de truck bestand is tegen de eisen van een drukke industriële omgeving.

Interesse in deze betrouwbare, veelzijdige reachtruck? Steek je hand uit en grijp deze kans. De OM IDEA is een slimme investering voor elk bedrijf dat zich bezighoudt met zware hef- en stapelwerkzaamheden. Laat de OM IDEA je helpen om de productiviteit en efficiëntie van jouw werk te optimaliseren.

Vergelijkbare machines