• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Jungheinrich ETV Q20

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

2.758 uur

1992

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJungheinrich
ModelETV Q20
Bouwjaar1992
ConditieGebruikt
Draaiuren2.758 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek deze Jungheinrich ETV Q20, een betrouwbare en compacte reachtruck die perfect geschikt is voor jouw intensieve werkzaamheden. Ondanks dat hij gebouwd is in 1992, heeft hij nog maar 2758 bedrijfsuren op de teller, wat betekent dat hij nog steeds klaar is voor vele jaren trouwe dienst.

Deze elektrisch aangedreven Jungheinrich ETV Q20 is ontworpen met efficiëntie in het achterhoofd. Hij is uitgerust met een sterke 48V 620Ah batterij uit 2010, die nog steeds uitstekend werkt en waarvan een testrapport beschikbaar is om zijn conditie te bewijzen.

Met zijn liftcapaciteit van 2000 kg en een hefhoogte van 5300 mm kan deze reachtruck gemakkelijk zware lasten optillen en op grote hoogte deponeren. De doorrijhoogte van 2500 mm zorgt ervoor dat hij moeiteloos door standaard deuropeningen en onder balken kan navigeren, waardoor hij geschikt is voor zowel magazijn- als bouwlocaties.

De truck wordt geleverd met vorken van 1150 mm en beschikt over een extra vorkversteller. Of je nu aan het laden of lossen bent, met deze vorkversteller kunt je de vorkafstand aanpassen van 550mm tot 2040mm. Het biedt je de flexibiliteit die je nodig hebt om zowel kleine als grote pallets effectief te hanteren.

Samengevat, de Jungheinrich ETV Q20 is een bewezen betrouwbare reachtruck die staat te popelen om een waardevolle aanvulling te zijn op jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen over deze machine.