• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still FMX-14

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

5.497 uur

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelFMX-14
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren5.497 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je op zoek naar efficiëntie en betrouwbaarheid bij het het verplaatsen van ladingen in je magazijn? De Still FMX-14 reachtruck biedt dit en veel meer. Aangedreven door een 48V 465Ah batterij, biedt deze machine een ongeëvenaarde energie-efficiëntie.

Dit elektrisch aangestuurde model uit 2018 heeft slechts 5497 uur gedraaid en is dus nog in uitstekende conditie. De machine is bijzonder krachtig met een draagcapaciteit van 1400 kg. Niet te vergeten de indrukwekkende maximale hefhoogte van 6500 mm, die het mogelijk maakt om goederen tot grote hoogtes te verplaatsen.

De reachtruck is tevens zeer eenvoudig te manoeuvreren, wat vooral handig is in kleine ruimtes. Bovendien zorgt de doorrijhoogte van 2700 mm ervoor dat je moeiteloos onder laaghangende structuren of door krappe doorgangen kunt rijden.

Veiligheid wordt ook gewaarborgd in deze Still FMX-14 reachtruck. De machine is namelijk uitgerust met een zijverschuiving en Bluespot; zeer nuttige functies om ongelukken te voorkomen en de veiligheid op het werk te garanderen.

Kortom, de Still FMX-14 is de ideale mix van kracht, efficiëntie en betrouwbaarheid: een onmisbare toevoeging aan uw magazijnteam.

Vergelijkbare machines