• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

VSS MTO-UCV6 voorzetwoeler

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Verstraten Handelsonderneming B.V.

Dorpsstraat 72 a
5453JW Langenboom

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVSS
ModelMTO-UCV6 voorzetwoeler
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en duurzame machine voor je landbouwactiviteiten? Kijk dan eens naar deze nette VSS MTO-UCV6 voorzetwoeler. De machine is uitgerust met woelpoten die op twee posities in hoek verstelbaar zijn, waardoor je gemakkelijk verschillende soorten grond kunt bewerken. De woelpoten zijn beveiligd met een breekbout voor extra veiligheid.

De machine biedt 90cm vrije hoogte onder de frame balk, waardoor je gemakkelijk kunt werken op verschillende hoogtes. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over slijtage - deze voorzetwoeler is uitgerust met verlengde slijtplaten die hem extra duurzaam maken.

De aftakas doorvoer en mechanische hef Cat III vanghaken maken deze machine een uitstekende keuze voor verschillende soorten landbouwwerkzaamheden. De conditie van de slijtdelen is goed, waardoor de machine direct inzetbaar is.

Heb je een oude machine die je wilt inruilen? Dat is bij ons mogelijk. Wij kunnen ook zorgen voor het vervoer van de machine. Neem contact met ons op voor meer informatie. Let op, de prijs is exclusief btw. Zie je jezelf al werken met deze VSS MTO-UCV6 voorzetwoeler? Maak dan snel een afspraak om deze functionele machine in actie te zien.

Vergelijkbare machines