• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Deutz-Fahr 5080D Keyline GS

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bergtrac

Industrieweg 1
6651 KR Druten

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDeutz-Fahr
Model5080D Keyline GS
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de kracht en mogelijkheden van de nieuwe Deutz-Fahr 5080D Keyline GS. Met een indrukwekkende 80 pk en 4WD is dit een tractor die uitblinkt in betrouwbaarheid en veelzijdigheid. De complete uitvoering bevat functies die bijdragen aan een eenvoudige en efficiënte bediening.

De tractor is uitgerust met een 15/15 versnellingsbak, ideaal voor elke klus die jij aanpakt. Of het nu gaat om zwaar ploegwerk of het verplaatsen van ladingen, dit werkpaard kan het aan. De PTO van 420/70R30 en 360/70R20 zorgt voor een solide krachtoverbrenging naar je landbouwmachines.

Een extra kenmerk zijn de 3 DW ventielen. Deze bieden je de mogelijkheid om diverse werktuigen aan te sluiten, waardoor deze tractor een echt multi-inzetbare partner is op jouw boerderij of bedrijf. Bovendien draagt de aanwezigheid van snelkoppelhaken bij aan het gebruiksgemak.

Completeer dit alles met voorspatborden en een kenteken, en je bent klaar om aan het werk te gaan. De Deutz-Fahr 5080D Keyline GS is klaar om jouw meest betrouwbare partner te worden. Het enige wat je hoeft te doen is instappen en beginnen met je job. Ontdek het nu zelf.