• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Deutz-Fahr 6140.4 TTV

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bergtrac

Industrieweg 1
6651 KR Druten

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDeutz-Fahr
Model6140.4 TTV
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare en krachtige tractor die je werkzaamheden naar het volgende niveau kan tillen? Ontmoet Deutz-Fahr 6140.4 TTV, nieuw model van 2023! Dit model heeft een indrukwekkende uitrusting en functies om je landbouwactiviteiten efficiënter en gemakkelijker te maken.

De 6140.4 TTV is voorzien van de hypermoderne maxivision2 cabine, ontworpen om je comfort en zichtbaarheid te maximaliseren. Met de ingebouwde i-monitor kun je alle cruciale informatie over de werking van de machine te allen tijde in de gaten houden.

Een groot pluspunt is de 4T aftakas die zorgt voor een uitstekende krachtoverbrenging. Het model is tevens uitgerust met 6 buitenwerkende ventielen (1V/5A) wat zorgt voor efficiënte hydraulische oplossingen voor verschillende taken.

Veiligheid is uiteraard belangrijk en dat is precies waar de trekhaak met korte lijsten en kipperknobbel aan bijdraagt, samen met het luchtremventiel en het hydraulische aanhangerremventiel.

De 6140.4 TTV heeft brede bandenmaat 600/65R38+540/65R24 voor een uitstekende tractie en stabiliteit. Het biedt GPS-voorbereiding, waardoor je in de toekomst met gemak kan upgraden naar precisielandbouw.

Laten we de LED-werkverlichting niet vergeten, zo kun je ook in de vroege ochtend of late avond gewoon doorwerken.

Kortom, de Deutz-Fahr 6140.4 TTV is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar prestaties, comfort en productiviteit in landbouwwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe deze machine jouw werk kan veranderen.