• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ESVE Nido Stratos zoutstrooier

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Clean Mat Trucks B.V.

Wageningsestraat 17
6673DB ANDELST

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkESVE
ModelNido Stratos zoutstrooier
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
KentekenLKF97H
Datum eerste registratie29-06-2011

Omschrijving

Je bent hier aan het juiste adres als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte zoutstrooier. De ESVE Nido Stratos is van het modeljaar 2024, dus vrijwel gloednieuw en zeer modern. Deze zoutstrooier heeft pas één eigenaar gehad, wat getuigt van zijn stabiele prestaties en betrouwbaarheid.

De ESVE Nido Stratos is ideaal voor zwaar gebruik dankzij de ruime afmetingen van 410 x 140 x 155 cm. Het type van deze stevige zoutstrooier is STRATOS B11KR -21. De inhoud van 1,1m³ en een zoutoplossing inhoud van 500 liter zorgen ervoor dat je in één keer een groot gebied kunt bestrooien. Dankzij de dusselslengte van 110 cm en het 40 mm trekoog is het aankoppelen van deze zoutstrooier een eenvoudige taak.

Deze zoutstrooier is uitgerust met 2 x hydraulische koppelingen voor maximale prestaties. Bovendien was dit model een ex-gemeente aanhangwagen, wat betekent dat deze zoutstrooier voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Houd er rekening mee dat de getoonde prijs exclusief BTW is, maar dat de BTW wel verrekenbaar is voor ondernemers. Het referentienummer van dit model is 44407. Aan de afgelezen kilometerstand, de opgegeven maten, gewichten en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend, dus voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Al met al, deze ESVE Nido Stratos zoutstrooier combineert prestaties en duurzaamheid, waardoor het een perfecte keuze is voor zowel particulieren als ondernemers.

Specificaties

As 1

PositieMidden
Aangedreven as-
Lichtmetalen velgen-
Sperdifferentieel-
Stuurbaar-
Liftas-
Bandenmaat13.0/55 16

Vergelijkbare machines