• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Opel Blitz 1.5 T-45

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

15.906 km

1951

Benzine

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Clean Mat Trucks B.V.

Wageningsestraat 17
6673DB ANDELST

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOpel
TypeBlitz 1.5 T-45
Bouwjaar1951
ConditieGebruikt
Tellerstand15.906 km
BrandstofBenzine
KentekenBD11KS
Datum eerste registratie31-12-1950

Omschrijving

Ben je op zoek naar een nostalgisch stukje automobiel met een uniek verhaal? Overweeg dan deze Opel Blitz 1.5 T-45, uniek in zijn soort. Het voertuig is geproduceerd in 1951 en door de jaren heen met zorg onderhouden en gerestaureerd. Het komt met een Heines Wuppertal opbouw en heeft een aparte brandweerpomp, aangedreven door een VW Kever motor.

Aan ruimte geen gebrek in deze Blitz. Met twee deuren en zeven zitplaatsen – drie in de cabine en vier achterin – heeft dit voertuig genoeg plek voor iedereen. Ook zijn laadvermogen van 150 kg en de totale afmeting van 530 x 190 x 240 cm maken dit de ideale keuze. Daarnaast is het ook qua omvang een handelbaar voertuig met een wielbasis van 324 cm.

Let wel, dit voertuig heeft een emissieklasse van Euro 0, dus houd rekening met mogelijke restricties in milieuzones. Maar goed, dit is een voertuig dat je vooral koestert, gebruikt voor speciale gelegenheden en deelt met de generaties na ons.

Over zijn geschiedenis gesproken, dit voertuig heeft in totaal drie eigenaren gehad en het originele kentekenbewijs is nog aanwezig. Het laat zien dat dit voertuig een verhaal vertelt. Een verhaal van vakmanschap, van het verleden en van het rijkdom aan details.

Zit je erover na te denken om deze unieke Opel Blitz 1.5 T-45 toe te voegen aan jouw collectie? We helpen je graag verder met alle aanvullende informatie die je nodig hebt. Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW, en voor ondernemers is de BTW verrekenbaar. Ook hoef je geen motorrijtuigenbelasting te betalen. Misschien is dit wel de volgende aanwinst voor jouw collectie.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen40 kw
TransmissieHandgeschakeld
Gewicht2620 kg