• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

SEM 919 - MS Ripper / Front blade - EXPORT

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
Foto 21
Foto 22
Foto 23
1/23

7 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSEM
Model919 - MS Ripper / Front blade - EXPORT
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren7 uur

Omschrijving

Ontdek de indrukwekkende kracht en ongeëvenaarde efficiëntie van de gloednieuwe SEM 919 motor grader, een merk van Caterpillar. Dit model wordt vergeleken met de Caterpillar 140H en Caterpillar 140K, wat al aangeeft dat het een machine van topklasse is.

Met een sterke aandrijving op de wielen, een 14ft werkblad en een krachtig vishaakontwerp aan de voorkant, deze grader is gebouwd om te presteren. Dankzij de Tier 2 motor voldoet deze machine aan de emissienormen en zorgt voor milieubewust bedrijfsvoering. De cabine is voorzien van gecertificeerde ROPS (Roll Over Protective Structures) voor veilig werk in alle omstandigheden.

De SEM 919 heeft een bedrijfsgewicht van 15.070kg, en kan met voor- en achteraanbouw uitgebreid worden tot 17.280kg. De machine is uitgerust met een SEM tandem as, ontworpen door Caterpillar, waardoor je kunt profiteren van hun ervaring en reputatie in deze sector.

De machine heeft ook een geavanceerd besturingssysteem. Het bestaassysteem maakt het mogelijk om soepel en gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in moeilijke omstandigheden. Bovendien kan de messenflat, door de elektrisch bediende hydraulische controls, naar beneden zonder hydraulische druk voor extra veelzijdigheid.

Het hydraulische systeem van de SEM 919, met Proportional Priority Pressure Compensating (PPPC) ventielen, zorgt elke keer weer voor nauwkeurige bewegingen van het mes. Het laden-sensitieve hydraulische systeem zorgt ervoor dat de machine altijd consistent presteert, ongeacht de workload.

Uitgerust met een Cat® Product Link™, deze machine biedt nauwkeurige en tijdige informatie over de status en prestatie van de machine, zodat je beter jouw apparatuur kunt beheren.

Of je nu in de spoorweg-, snelweg-, luchthavenbouw, de landbouw, waterbeheer, afvalverwerking of bosbouw actief bent, de SEM 919 gaat je een betrouwbare dienst bewijzen. Houd er rekening mee dat deze machine niet CE gecertificeerd is en alleen voor export is.

Bereid je voor op uitmuntende prestatie en maximale productiviteit met de SEM 919 motor grader.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen140 kw
Type motorSDEC SC9DK190.1G2
Gewicht16000 kg

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter

As 3

PositieAchter

Opties

  • Mes
  • MS-Ripper
  • T1 goederen