• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant G2700 X-TRA HD + minishovel NIEUW skid banden

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/22

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelG2700 X-TRA HD + minishovel NIEUW skid banden
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de gloednieuwe G2700 X-TRA HD+ minishovel van het toonaangevende merk GIANT. Deze krachtpatser, die tot wel 25 km/u kan bereiken, is uitgerust met een 50 PK stage V diesel motor. Hiermee combineert de shovel vermogen en snelheid op perfecte wijze. Feit is, met een eigengewicht van 2700 kg is hij ook zeer stabiel en veilig om mee te werken.

Functioneler dan ooit, beschikt hij over een veiligheidsdak en verkeersverlichting, en zelfs een zwaailamp voor extra zichtbaarheid. Daarom is de G2700 X-TRA HD+ niet alleen een voorbeeld van pure kracht, maar ook van doordacht ontwerp en toewijding aan veiligheid.

Je zult ook extra waarde ontdekken in de vele praktische kenmerken zoals een kentekenplaathouder met verlichting, zijspiegels en een dubbelwerkende hydraulische functie op de hefarm. Bovendien is hij standaard uitgerust met robuuste 31x15.50-15 SKID banden om te zorgen voor optimale grip en controle onder alle omstandigheden.

Het beste is dat deze minishovel ook nog eens direct leverbaar is en geleverd kan worden met diverse aanbouwdelen zoals vorken, een puinbak, grondbak, volumebak of tegelriek, afhankelijk van jouw specifieke behoeften.

Of je hem nu nodig hebt voor de bouw, landschapsvorming of voor agrarisch werk: de G2700 X-TRA HD+ is de juiste keuze. Hij is uiterst betrouwbaar en presteert onder de meeste uitdagende omstandigheden. Daarnaast is inruil mogelijk. Dus neem die stap. Doe je voordeel en verbeter je werkvoorraad met deze kwalitatieve minishovel van GIANT. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2700 kg