• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant G1200 minishovel / kniklader NIEUW

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelG1200 minishovel / kniklader NIEUW
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Stel je voor, een gloednieuwe Giant G1200 minishovel / kniklader, klaar om jouw werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. Deze machine, met een bouwjaar van 2024, heeft nog geen enkel uur op de teller en is dus pas echt nieuw!

De G1200 is uitgerust met een krachtige 3-cilinder 25 PK stage V dieselmotor, waarmee kracht en duurzaamheid hand in hand gaan. Dankzij zijn relatief lage eigen gewicht van 1440 kg is deze machine eenvoudig te manoeuvreren en gemakkelijk inzetbaar op diverse projecten.

Het voertuig is voorzien van een NL kenteken en voldoet aan de wegspecificatie van Nederland. Daarnaast is de minishovel / kniklader uitgerust met 23x8.50-12 SKID banden, zodat je zowel op als buiten de weg prima uit de voeten kunt.

Veiligheid staat natuurlijk voorop, vandaar het ROPS / FOPS veiligheidsdak, werklamp voor op de hefarm en verkeersverlichting. Ook zijspiegels en een kentekenplaathouder met verlichting ontbreken niet.

De Giant G1200 komt met een standaard Giant aanspan, contragewicht en combitrekhaak. Ook is er een dubbelwerkende hydraulische functie voor op de hefarm, die mechanisch bediend wordt. Een handleiding in het Nederlands en een palletvork van 100 cm zijn inbegrepen.

Een inruil is mogelijk en ook levering behoort tot de mogelijkheden. Wil je meer weten over de specificaties van deze machine? Kijk dan eens via deze link: https://www.tobroco-giant.com/nl/wielladers/g1200

Enthousiast geworden? Wij informeren je graag over mogelijke lease opties voor ondernemers. Stuur ons een bericht met je kvk of btw nummer voor een vrijblijvende offerte en kredietcheck. Uitrusting, vermogen en gebruiksgemak: met de Giant G1200 heb je het allemaal.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1440 kg