• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kubota BX261 minitractor NIEUW

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKubota
ModelBX261 minitractor NIEUW
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de Kubota BX231 minitractor. Deze gloednieuwe compacte trekker zit vol met geweldige functies om op vrijwel elke klus voorbereid te zijn. Hij komt rechtstreeks van de productielijn en is direct uit voorraad leverbaar.

Onder de motorkap vind je een robuuste 26pk Kubota dieselmotor met drie cilinders. Zijn krachtige motor in combinatie met vierwielaandrijving kan zware ladingen en lastige terrains aan met gemak.

Maar de Kubota BX231 is niet alleen sterk, hij is ook aangenaam om te bedienen. Het voetpedaal zorgt voor een eenvoudige hydrostatische bediening, waardoor je je handen vrij hebt om je op je werk te concentreren. Bovendien is het uitgerust met stuurbekrachtiging om zware manoeuvres soepeler en minder vermoeiend te maken.

De vlakke vloer en handige opstap bieden extra comfort en gemak voor de bestuurder. En voor aangenaam zitten tijdens die lange werkuren zorgt de mechanisch geveerde stoel.

Deze minitractor is ontworpen met functionaliteit in gedachten. Hij heeft een aftakas aan de achterkant, een onder trekhaak en vier hydrauliek aansluitingen zowel voor als achter voor een breed scala aan toepassingen. Met een eigen gewicht van 650 kg en gazonbanden is hij klaar voor elke taak, zonder je gras te beschadigen.

Optioneel is er een middenmaaidek van 137 cm beschikbaar voor nog meer functionaliteit.

Bovendien bieden we leaseopties voor ondernemers in Nederland en België. Stuur ons je KVK- of BTW-nummer en we geven je graag een vrijblijvende offerte.

Het Kubota merk is synoniem aan betrouwbaarheid en prestaties. Dus of je nu een landbouwer, tuinier of handige doe-het-zelver bent, de Kubota BX231 minitractor heeft de kracht en veelzijdigheid die je nodig hebt om je werk gedaan te krijgen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht650 kg

Vergelijkbare machines