• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant G2500 HD X-TRA minishovel NIEUW

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
TypeG2500 HD X-TRA minishovel NIEUW
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ervaar ongeëvenaarde kracht en efficiëntie met de gloednieuwe Giant G2500 X-TRA HD minishovel, rechtstreeks uit voorraad geleverd door Bosmans Machines BV, de officiële dealer van Tobroco Giant.

Met de nieuwste 4-cilinder STAGE V 25 PK Kubota motor is dit robuuste model ontworpen om aan je zwaarste eisen te voldoen, met onberispelijke wegspecificaties voor Nederland. De gebruiksvriendelijke shovel is uitgerust met een neerklapbaar veiligheidsdak (ROPS / FOPS), waardoor dit model een veilige keuze is.

De Giant minishovel heeft indrukwekkende 33x15.50-15 X-TRAC-banden, een standaardaanspan met hydraulische vergrendeling, contragewicht van 125 kg onder de machine en slaagt erin belastingen soepel te trekken met behulp van zijn sleepkoppeling. Voor extra comfort en veiligheid is er een zwaailamp en werklamp (halogeen) geplaatst achter de stoel. Om de functionaliteit in het donker te verbeteren is de machine ook voorzien van verkeersverlichting en een kentekenplaathouder met verlichting. De veiligheidsdeuren bevinden zich aan beide zijden van de shovel.

Wat de coolfactor betreft is deze minishovel een echte winnaar dankzij de iconische kleurcombinatie van Giant geel, Giant grijs en zwart. Tot slot wordt de Gigant geleverd met een puinbak van 150 cm en een palletvork van 120 cm.

Voor meer gedetailleerde specificaties en hefdiagram verwijzen we je graag naar de officiële website van Tobroco Giant. Lease-opties zijn ook beschikbaar voor ondernemers in Nederland en België. Stuur ons gewoon je KVK of BTW-nummer en we zullen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor je bereiden.

Waarom zou je nog langer huren, als je dit krachtige werkpaard van Giant kunt bezitten?