• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 26 HST minitractor BLACK edition NIEUW

Image
Image
1/2

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model26 HST minitractor BLACK edition NIEUW
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de Solis 26 HST BLACK EDITION minitractor, gloednieuw en direct uit voorraad leverbaar. Dit krachtige exemplaar is uitgerust met een 3-cilinder Mitsubishi S3L2-3E motor, 26 pk aan pure kracht en een motorinhoud van 1318 cc.

Dankzij de 4-wielaandrijving en het hydrostatisch aandrijfsysteem is deze minitractor alles wat je nodig hebt voor soepele en gecontroleerde tractie in diverse omstandigheden. Dit model heeft een maximaal hefvermogen van 600 kg om al je zware taken met gemak te volbrengen.

Het gewenste aftakastoerental van 540/1000 is onafhankelijk te realiseren op deze machine en stuurbekrachtiging maakt het navigeren nog comfortabeler. De tractor kan snelheden tot 17 km/u behalen en heeft een ruime tankinhoud van 30 liter, gemaakt om urenlang te werken zonder haperingen.

Voor een optimaal gebruiksgemak, is de Solis 26 HST voorzien van een inklapbare veiligheidsbeugel, onder trekhaak, weg- en aanhangwagenverlichting, frontgewichten, een fronttrekhaak en standaard agribanden. Optioneel zijn BKT hoge gazonbanden beschikbaar voor bepaalde klussen.

Deze minitractor komt met 5 jaar garantie, een teken van de kwaliteit en betrouwbaarheid die de Solis 26 HST BLACK EDITION belooft. Daarnaast is er de mogelijkheid tot inruil en levering, waarbij je geheel naar jouw voorkeuren en behoeften kunt kiezen.

Voor de ondernemers die op zoek zijn om te investeren, bieden we de mogelijkheid tot lease. Stuur gewoon je bedrijfsnaam en kvk nr (voor België uw BTW nr) en je krijgt van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte en kredietcheck terug.

Daarnaast is er ook de optie om deze robuuste minitractor uit te breiden met handige hulpmiddelen zoals een cirkelmaaier, frees, klepelmaaier, overtopfrees, zaaimachine, hakselaar, kluiver, weidesleep, grondbak, manegevlakker, cultivator en trekhaak. Met de Solis 26 HST BLACK EDITION is geen klus te groot.

Vergelijkbare machines