• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 20 gebruikte minitractor incl cirkelmaaier 120

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/22

23 uur

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model20 gebruikte minitractor incl cirkelmaaier 120
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt
Draaiuren23 uur

Omschrijving

Verover het veld met deze Solis 20 minitractor, een compacte krachtpatser compleet met een 120 cm brede cirkelmaaier. Deze tractor, verkregen door inruil voor een kniklader, is al eerder gebruikt maar nog altijd klaar om de klus te klaren.

De Solis 20 is uitgerust met een robuuste 3-cilinder, 18.5 PK Mitsubishi-motor en stuurbekrachtiging – klaar om je werk een stuk eenvoudiger te maken. En met slechts 23 draaiuren op de teller, heeft deze krachtpatser nog een heel leven voor zich.

Dankzij de vierwielaandrijving en 810 kg eigengewicht biedt de Solis 20 uitstekende stabiliteit, zelfs op ongelijk terrein. Met hoge en lage overbrengingen kan de tractor een maximale snelheid van 17 km/u bereiken.

Praktisch is ook de hefinrichting met 500 kg hefvermogen, ideaal voor zwaardere werkzaamheden. Voor extra veiligheid is er een neerklapbare rolbeugel aanwezig.

Bij deze Solis 20 zijn standaard een complete wegverlichting, werklamp achter en zwaailicht inbegrepen. En de multi-use Galaxy banden van 117 cm breed zorgen voor een soepele rit.

Daarnaast beschikt de tractor over een dubbelwerkende hydrauliekaansluiting, een voor- en achterste trekhaak en COC-papieren, wat hem geschikt maakt voor gebruik in België.

Ben je ondernemer? Dan kan deze Solis 20 minitractor wellicht zelfs geleased worden. Neem contact op met je gegevens voor een offerte.

De Solis 20 minitractor: een gebruiksvriendelijke, duurzame en veelzijdige partner voor al je landbouwwerkzaamheden. En met de inbegrepen cirkelmaaier, ben jij meteen klaar om aan de slag te gaan.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht810 kg

Vergelijkbare machines