• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 16 minitractor NIEUW 5 jaar GARANTIE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model16 minitractor NIEUW 5 jaar GARANTIE
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de veelzijdige kracht van de gloednieuwe Solis 16 minitractor. Een compacte krachtpatser die zowel binnen als buiten uitblinkt. Met zijn 3 cilinder 16 PK dieselmotor en 4WD-aandrijving, biedt deze compacte tractor een indrukwekkend vermogen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Hetgeen wat deze minitractor extra speciaal maakt, is zijn laag eigengewicht van 810 kg. Dit maakt em super wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in kleinere ruimtes - dat allemaal terwijl hij slechts 92 cm breed is.

Ondanks zijn compactheid beschikt deze tractor over indrukwekkend hefvermogen van 500 kg. Hiermee is de Solis 16 minitractor ideaal voor uiteenlopende taken, van het tillen en verplaatsen van zware objecten tot het ploegen van landbouwgrond.

Daarbij is deze minitractor ook nog eens voorzien van een hoge en lage gearing met een topsnelheid van 17 km/u. Als bonus komt het met complete wegverlichting en een achter werklicht, een dubbelwerkend hydrauliekventiel en een voor- en achter trekhaak.

Dankzij de neerklapbare rolbeugel blijft de Solis 16 veilig, zelfs in uitdagende situaties. En voor extra gemoedsrust, deze minitractor is gloednieuw en we bieden je maar liefst 5 jaar GARANTIE!

Levering, inruil en zelfs aanvraag voor LEASE zijn mogelijk. Neem vandaag nog contact met ons op om het zelf uit te proberen!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht810 kg

Vergelijkbare machines