• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant G2700 HD X-TRA minishovel BJ 23 255 uur

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

255 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelG2700 HD X-TRA minishovel BJ 23 255 uur
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
Draaiuren255 uur

Omschrijving

Ontdek een betrouwbare minishovel, zorgvuldig verzorgd door Bosmans Machines BV, de officiële dealer van het bekende merk Giant. De G2700 X-TRA HD is een high-end model in uitstekende conditie. Met slechts 255 draaiuren achter de rug is dit een zeldzame vondst.

Onder de kap vind je een robuuste 50 pk Kubota motor, zodat je verzekerd bent van voldoende kracht voor elke klus. De machine heeft een eigengewicht van 2700 kg en rijdt met snelheden van 10 tot 25 km/u. Voor veilige navigatie is deze uitgerust met verkeersverlichting en spiegels.

Dit model is uitgerust met een luxe geveerde stoel voor optimaal comfort tijdens lange werkdagen. Bovendien heeft de stoel ook een veiligheidsgordel, armleuning en rugverlenging voor extra ondersteuning. Het deluxe inklapbare canopy dak beschermt je tegen de elementen en zorgt ervoor dat je er elke dag klaar voor bent.

De functionaliteit van de G2700 X-TRA HD gaat verder dan alleen comfort. De machine is uitgerust met twee dubbelwerkende hydrauliekfuncties op de hefarm, wat zorgt voor efficiënte en nauwkeurige bewegingen. De krachtigste functie is de hefkracht van 2325 kg en een kiplast van 2850 kg, waardoor zware lasten eenvoudig verplaatst kunnen worden. De hefhoogte van de machine reikt tot 2500 mm, wat een aanzienlijk bereik oplevert voor de uitvoering van diverse taken.

Deze wiellader heeft Xtrac banden van 130 cm breed waarop je kunt vertrouwen, of je nu op een moeilijk terrein of op wegen rijdt. Daarnaast heeft het een praktisch vangmuil aan de achterkant en wordt het geleverd met een bak en een palletvork.

Het zou moeilijk moeten zijn om een reden te vinden om de Giant G2700 X-TRA HD niet te willen hebben als toevoeging aan je equipment. Neem nu initiatief en ontdek wat deze machine voor jouw werkzaamheden kan betekenen. Zowel inruil als levering is mogelijk.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2700 kg

Vergelijkbare machines