• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant GPR6785D trilplaat NIEUW 485 kg diesel €302 LEASE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

1 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelGPR6785D trilplaat NIEUW 485 kg diesel €302 LEASE
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Maak kennis met de indrukwekkende kracht en grootte van de Giant GPR6785D trilplaat; het zwaargewicht in de TOBROCO-GIANT reeks. Deze machine is ontworpen met aandacht voor vermogen, duurzaamheid en gebruiksgemak. Ideaal voor zware werkzaamheden in straten- en wegenbouw.

Met een imposante werkbreedte van 85 cm en een krachtig vermogen van 10,3 kW biedt de GPR6785D een slagkracht van 67 kN. Het formaat gaat hand in hand met een onmiskenbare efficiëntie. Dankzij de hijsbeugel is transport en verplaatsing van deze trilplaat een fluitje van een cent.

De specificaties van dit model liegen er niet om. Met een gewicht van 485 kg en grondplaatbreedte van 70 cm, haalt de machine haar kracht uit een Hatz 1D81 motor. Deze 4-takt dieselmotor heeft een cilinderinhoud van 667 cc en een maximaal vermogen van 10,3 kW. Bovendien is de machine uitgerust met elektrische start, voor een snelle en moeiteloze opstart.

Ontdek nu zelf de superioriteit en kracht van de Giant GPR6785D trilplaat. Bosmans Machines B.V., de officiële dealer van Giant verdichtingsmachines, staat garant voor kwaliteit en service. Tevens is dit model leverbaar met lease-opties. Stap over op de kracht van Giant, en til jouw wegen- of stratenbouwproject naar een hoger niveau.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht485 kg

Vergelijkbare machines