• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 50 Shuttle XL tractor NIEUW / optie frontlader

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/23

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model50 Shuttle XL tractor NIEUW / optie frontlader
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Te koop: Solis 50 Shuttle XL tractor. Deze krachtige en betrouwbare tractor is uitgerust met een 50 PK stage V motor. De motor levert een hoog koppel, wat deze machine zeer geschikt maakt voor zwaar werk. Deze tractor is ontworpen om te voldoen aan de eisen van een diverse groep gebruikers: kleine boeren, paardenhouders, particuliere gebruikers of als ondersteunende tractor in veeteelt- en akkerbouwbedrijven.

Een van de belangrijke kenmerken van deze tractor is het zware eigen gewicht van 2750 kg (voor de 4WD versie). Dit maakt deze tractor ideaal voor gebruik in combinatie met een voorlader. De tractor biedt het nodige contragewicht om een zware last te kunnen dragen, waardoor het zeer geschikt is voor het werken met ronde balen en grondwerken.

Optioneel is een frontlader verkrijgbaar voor de tractor. Deze frontlader heeft parallelgeleiding en een euro aankoppeling. Andere optionele extra’s zijn onder andere palletvorken en een grondbak. Dit maakt de Solis 50 Shuttle XL tractor een extreem veelzijdige machine die aan uw specifieke behoeften kan worden aangepast.

Speciaal te vermelden is dat inruil mogelijk is en dat de tractor gratis wordt geleverd in heel Nederland en België. Bovendien bieden we een lease-optie voor ondernemingen in Nederland en België voor een zeer efficiënte afhandeling. Stuur je bedrijfsnaam, adres en KVK (BTW-nr voor België) via app of mail voor een vrijblijvende offerte.

Ontdek de mogelijkheden van deze robuuste en betrouwbare tractor: de Solis 50 Shuttle XL. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs en ervaar deze krachtpatser in actie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2750 kg

Vergelijkbare machines