• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Caterpillar 140H

Foto 1

21.344 uur

1996

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCat
Model140H
Bouwjaar1996
ConditieGebruikt
Draaiuren21.344 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en duurzame machine? Dan is deze Cat Grader misschien wel dé perfecte match voor jouw bouwproject. Met zijn referentienummer 00032844 en serienummer 2ZK00908, belooft deze grader topprestaties en betrouwbaarheid.

Deze grader is uitgerust met een middle blade, bekend om hun efficiënte egaliseringsvermogen. Of je nu een weg egaliseert, een bouwterrein voorbereidt of sneeuw ruimt, deze blade zorgt voor een glad en egaal oppervlak.

Daarnaast beschikt deze Cat grader ook over een MS-ripper. Deze ripper, speciaal ontworpen voor moeilijke en veeleisende omstandigheden, biedt beter vermogen en prestaties. Dus of je harde grond moet losbreken of grote brokken materiaal moet verplaatsen, deze grader maakt het een stuk gemakkelijker.

Het merk Caterpillar staat bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid en prestaties op de bouwplaats. Investeer in deze Cat Grader en haal een machine in huis waar je op kan rekenen, project na project. Neem voor meer informatie contact met ons op.