• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hinowa HS701 rupsdumper met laadschep BJ 2023

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

50 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHinowa
ModelHS701 rupsdumper met laadschep BJ 2023
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
Draaiuren50 uur

Omschrijving

Bent je op zoek naar een duurzame, efficiënte en betrouwbare dumper? Overweeg dan deze Hinowa HS701 rupsdumper. Het betreft hier een demonstratiemodel uit 2023 met slechts 50 draaiuren op de teller, wat garandeert dat alle componenten zich nog in uitstekende staat bevinden.

Deze Hinowa HS701 rupsdumper is voorzien van een krachtige, elektrisch gestarte benzinemotor en heeft een laadvermogen van maar liefst 700 kg. Met een bakinhoud van 0,35 kuub kan de dumper een ruime hoeveelheid grond, zand of andere materialen aan.

Bovendien onderscheidt deze dumper zich met zijn zelfladende functionaliteit. De schep voorop maakt het laden van materialen gemakkelijker en efficiënter dan ooit, daarmee verminder je de werklast en verhoog je de productiviteit aanzienlijk.

Met een breedte van slechts 76 cm en een eigen gewicht van 460 kg, is deze dumper compact en licht genoeg om in vrijwel elke omstandigheid te manoeuvreren. Dankzij deze eigenschappen is hij perfect geschikt voor zowel gedetailleerd precisiewerk als voor grove verplaatsingsopdrachten.

Vergeet niet, we bieden de mogelijkheid tot inruil en levering. Daarnaast behoort ook leasing tot de opties, en dit zowel voor Nederland als België. Profiteer van deze geweldige kans en breid je machinepark uit met deze betrouwbare Hinowa HS701 rupsdumper!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht460 kg

Vergelijkbare machines