• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

KILVERBORD NIEUW 125 / 150 cm voor minitractor

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKILVERBORD
ModelNIEUW 125 / 150 cm voor minitractor
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig en veelzijdig hulpmiddel voor je mini-tractor, dan kan dit gloednieuwe Kilverbord het antwoord zijn. Dit kilverbord - specifiek ontworpen voor mini-tractoren - excelleert in allerlei situaties, van tuinaanleg tot de verzorging van manegebodems en het trekken van beddingen.

Met een robuuste en fijn afgewerkte constructie garandeert het kilverbord duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het stalen mes is ontworpen voor efficiëntie en precisie, terwijl de spoorvolgende aanpikbok zorgt voor optimale prestaties in de hef van de tractor. Daarnaast is het kilverbord manueel verstelbaar, voor maximale flexibiliteit in verschillende werkcondities.

Verkrijgbaar in twee werkbreedtes - 125 cm en 150 cm - dit kilverbord voldoet aan uiteenlopende behoeften en kan gemakkelijk worden aangepast aan de specifieke vereisten van jouw project. Het betekent kortweg dat het een essentieel hulpmiddel is voor iedereen die de prestaties van zijn mini-tractor wil maximaliseren.

Ontdek zelf de voordelen en het verschil dat dit hoogwaardige kilverbord kan maken voor je werkzaamheden met de mini-tractor. Het kan precies de oplossing zijn waar je naar op zoek was.