• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

MANEGEVLAKKER 2.6 M spoorvolgend met rol

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMANEGEVLAKKER
Model2.6 M spoorvolgend met rol
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Op zoek naar de perfecte machine om je piste te onderhouden? Neem dan eens een kijkje naar de Manegevlakker 2.6 M spoorvolgend met rol. Gloednieuw en voorzien van een robuust, dikwandig en gepoedercoat frame. Deze bodemvlakker heeft een indrukwekkende werkbreedte van 2,6 meter en is uitgerust met een cat.2 aanpik.

Wat deze vlakker uniek maakt, zijn zijn handige functies. Deze bevatten onder andere drie vlakbalken en een spoorvolgende kop die automatisch recht komt bij het oppakken. Daarnaast zijn de voor- en achtertanden traploos instelbaar voor uitstekende aanpassingsmogelijkheden.

Vergeet niet zijn veelzijdigheid! Onze vlakker is geschikt voor alle pistes, ongeacht of ze toevoegingen hebben. Van het effenen van de grond tot het nivelleren van het oppervlak, deze machine kan het aan!

Zorg voor een perfect voorbereide piste met de Manegevlakker 2.6 M spoorvolgend met rol. Klaar om deze nieuwe aanwinst aan je uitrusting toe te voegen? Wacht dan niet en neem contact met ons op voor meer informatie.