• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kubota EK1261 minitractor NIEUW industriebanden

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKubota
ModelEK1261 minitractor NIEUW industriebanden
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een veelzijdige, krachtige en nieuwe mini-tractor, dan is deze Kubota EK1261 DT (identiek als Farmtrac FT26 MT) wellicht iets voor jou. Deze compact trekker is uitgerust met een geavanceerde Mitsubishi 3 cilinder 24.5 PK diesel STAGE V motor, die kracht en betrouwbaarheid levert.

De Kubota EK1261 DT heeft ook 4WD en een differentieelslot voor een extra niveau van grip en controle onder alle omstandigheden. Met stuurbekrachtiging is de tractor gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in de kleinste ruimtes. Deze machine beschikt over brede industriebanden van 148 cm breed voor een stabiele, uitgebalanceerde rit.

Met een trekhaak, een smartphonehouder/lader en een hefinrichting (met een hefvermogen van 750 kg) is deze trekker chique en praktisch. De Kubota EK1261 heeft daarnaast drie versnellingen vooruit en één achteruit en mogelijkheid tot het kiezen van drie verschillende snelheidsgroepen. En dat allemaal met een maximaal snelheid van 20 km/u.

Veiligheid is ook gegarandeerd dankzij de opklapbare veiligheidsbeugel, zwaailicht, werklamp en wegverlichting. Maar het zijn de kleine details, zoals de zijschakeling en de vlakke vloer, die deze trekker echt comfortabel en gemakkelijk te bedienen maken.

Daarnaast biedt de Kubota EK1261 DT een reeks optionele functies en accessoires, zoals een cirkelmaaier, klepelmaaier, houtklover, kipper, grondbak en meer. Deze machine is ook klaar voor registratie, inclusief een Nederlands kenteken. Inruil en levering zijn ook mogelijkheden die worden aangeboden.

Neem gerust contact op in geval van geïnteresseerd zijn in een lease-optie voor deze tractor. Het is namelijk mogelijk om een passende leasetarief te bepalen, ideaal voor ondernemers. Alle details kunnen verder besproken worden bij contact.

Vergelijkbare machines