• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Befard T5000 Minikraan

Foto 1

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Vink Machinery

Bijsterhuizen 5018
6604LZ WIJCHEN

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBefard
ModelT5000 Minikraan
Bouwjaar2022
ConditieNieuw

Omschrijving

Laat de Befard T5000 Minikraan al het zware tilwerk op jouw bouwplaats doen. Deze machine is zorgvuldig ontworpen voor veilig en efficiënt gebruik bij bouwprojecten.

Deze minikraan heeft een hefcapaciteit van 2.400 kg, wat een krachtige aanvulling betekent voor jouw gereedschappark. Met een hefhoogte van maar liefst 1.350 cm, garandeert de Befard T5000 uitstekende prestaties op elke hoogte ​- of het nu gaat om het optillen van bouwmaterialen of uitrustingsstukken.

Nog niet overtuigd? De algehele staat van deze machine is als 'zeer goed' beoordeeld, dus je kunt erop vertrouwen dat deze T5000 de klus klaart zonder onverwachte problemen of vertragingen. Zowel de technische als de optische staat zijn ook 'zeer goed', waardoor deze machine een echte aanwinst is voor jouw bouwproject.

De Befard T5000 heeft zowel benzine- als elektro-aandrijving, zodat je de flexibiliteit hebt om de energiebron te kiezen die het beste past bij jouw specifieke behoeften. De kraan wordt geleverd met bijbehorende documenten en is voorzien van een CE-markering, wat getuigt van de veiligheids- en prestatienormen.

Plus, dankzij de handige afstandsbediening en de hydraulische jip, is het bedienen van deze minikraan een fluitje van een cent. En omdat we begrijpen dat gemak ook belangrijk is, is de leveringsvoorwaarde EXW - je hoeft je geen zorgen te maken over het transport van de machine.

Voor meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen met Vink Machinery. Ze zijn meer dan bereid om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen met alles wat je nodig hebt rondom deze Befard T5000 Minikraan.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2200 kg

Opties

  • Hijshaken