• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JCB S2046E

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

10 uur

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJCB
ModelS2046E
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren10 uur

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte hoogwerker voor de bouw? Overweeg dan deze JCB S2046E. Deze buitengewoon goed geconditioneerde schaarlift uit 2018 heeft een indrukwekkende werkhoogte van 8,3 meter en een hefcapaciteit van 550kg. De technische en optische staat wordt omschreven als zeer goed, dus je weet dat je een machine koopt die in uitstekende conditie verkeert.

Met zijn compacte afmetingen van 2,39x1,15x1,83 meter (lxbxh), manoeuvreer je moeiteloos over elke bouwplaats, terwijl de platformhoogte van 6,1 meter je in staat stelt om op fikse hoogte veilig en comfortabel te werken. Het eigengewicht van de machine is 2130kg, wat ervoor zorgt dat de machine stabiel en stevig aanvoelt tijdens alle werkzaamheden.

Bekijk deze machine op onze website voor meer foto's en alle technische specificaties. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie wilt of om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Ons ervaren sales team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bij Van Gurp zorgen we, indien nodig, ook voor het transport naar jouw locatie, binnen of buiten Europa. We zijn zes dagen per week geopend, maar adviseren je om vooraf een afspraak te maken. Blader door onze brede selectie van machines en ontdek waarom Van Gurp sinds 1903 een betrouwbare partner is in de wereld van machines en apparatuur.

Vergelijkbare machines