• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Schaeff TC 08

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
1/15

318 uur

2020

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSchaeff
ModelTC 08
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt
Draaiuren318 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar betrouwbare kracht voor je bouwproject? Bekijk dan deze gebruikte Schaeff TC08 minigraver, een machine die gelijkwaardig is aan een Yanmar SV08. Ondanks dat hij al enigszins gebruikt is, heb je hier te maken met een machine in goede staat, zowel qua techniek als optiek. Geloof ons niet zomaar op ons woord, je kunt het referentienummer GRAA141645 gebruiken om meer over deze machine te weten te komen.

De rupsaandrijving zorgt voor goede stabiliteit en de drie bijgeleverde bakken en snelwissel faciliteit vergroten de veelzijdigheid van de graafmachine. De machine heeft een fris, wit uiterlijk en de spoorbreedte is 180 mm. Gebouwd in 2020, deze machine levert prestaties die je zou verwachten van een nieuwer model.

Als je meer technische specificaties of foto's van de Schaeff TC08 wilt bekijken, neem dan een kijkje op onze website. We regelen graag het vervoer van de machine naar jouw locatie, zowel binnen als buiten Europa. En als je liever eerst komt kijken voordat je een besluit neemt, dan staan we zes dagen per week voor je klaar. Neem van tevoren even contact op zodat we weten dat je langskomt. Inruil is mogelijk en vraag ook naar onze lease opties. Met Van Gurp kies je voor expertise en ervaring die teruggaat tot 1903. We helpen je graag verder.

Vergelijkbare machines