• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Eurotrac W11 |

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
Foto 21
1/21

1 uur

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEurotrac
ModelW11 |
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Maak kennis met de indrukwekkende Eurotrac W11, een wiellader die uitermate geschikt is voor diverse klussen in de bouwsector. Niet alleen is het exterieur bijzonder stijlvol uitgevoerd in een stoer geel, ook de technische en optische staat zijn zeer goed te noemen. Gebouwd in 2024, weegt hij slechts 1.600 kg en draagt hij de emissieklasse Stage V.

Kracht en duurzaamheid staan centraal bij deze machine. Met drie cilinders is hij in staat om onvermoeibaar door te gaan, zelfs bij de meest veeleisende werkzaamheden. De Eurotrac W11 biedt een combinatie van maximale efficiëntie en uitstekende prestaties, ongeacht de taak die voor je ligt.

Daarnaast bieden we bij Van Gurp volledige ondersteuning, mocht je willen kiezen voor de Eurotrac W11. Wil je de machine met eigen ogen bekijken? Dat kan 6 dagen per week op onze locatie. Hoewel we je aanraden om van tevoren een afspraak te maken, ben je altijd welkom om deze machine te bezichtigen. Dit geldt zowel voor leveringen binnen als buiten Europa.

Voor meer foto's en technische specificaties verwijzen we je graag naar onze website. Daar kun je in alle rust deze Eurotrac W11 en onze andere machines bekijken. Omdat geen enkele klus te groot is, helpen we je ook graag bij het importeren en exporteren van machines.

Met het oog op flexibiliteit, bieden we interessante lease mogelijkheden en is inruil van je huidige machine ook mogelijk. Wil je meer weten? Neem gerust contact op met onze Sales Department via info@van-gurp.nl of bel naar (+31) 626748261.

Het is geen toeval dat Van Gurp een lange geschiedenis heeft sinds 1903. We helpen je graag verder met een machine die past bij jouw werkzaamheden. En wie weet is de Eurotrac W11 wel precies wat je zoekt!

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen18 kw