• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Falcon Spider FS330 Z

Foto 1

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Vink Machinery

Bijsterhuizen 5018
6604LZ WIJCHEN

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFalcon Spider
ModelFS330 Z
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt

Omschrijving

Heb je behoefte aan een betrouwbare hoogwerker voor de bouw? Maak kennis met de Falcon Spider FS330 Z, een zeer capabele machine die zowel op diesel als accu functioneert. Met een ongeëvenaarde werkhoogte van maar liefst 33 meter en een horizontaal bereik van 19 meter, is geen klus te groot. Bovendien zorgt de aandrijving op rupsbanden voor uitstekende mobiliteit op het terrein, waardoor je deze hoogwerker moeiteloos op zijn plaats krijgt.

De Falcon Spider FS330 Z, gebouwd in 2017, bevindt zich nog in een zeer nette staat en is met zijn 6450 kg het toonbeeld van stoerheid. De machine is afkomstig uit de bouw, waar hij bekend stond om zijn knikarm-mast, die voor een optimale stabiliteit zorgt. Zowel de algemene stand, de technische staat en de optische staat van deze topper zijn goed te noemen.

Dit model komt met leveringsvoorwaarden EXW en wordt geleverd inclusief boeken. Stel al je vragen aan Vink Machinery, onze deskundige medewerkers staan je graag te woord. Bel direct naar +31 643592330 of naar +31 620075567, of stuur een e-mail naar sales@vinkmachinery.nl.

Wees er snel bij en geef je bouwprojecten een upgrade met de Falcon Spider FS330 Z hoogwerker.

Vergelijkbare machines