• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Ruthmann Bluelift SA11 P

Foto 1

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Vink Machinery

Bijsterhuizen 5018
6604LZ WIJCHEN

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRuthmann
ModelBluelift SA11 P
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

In de markt voor een hoogwerker die tegelijk krachtig en compact is? Kijk dan eens naar deze Ruthmann Bluelift SA11 P. Dit model is zowel geschikt voor bouwtoepassingen als voor klussen waarbij je hoogte nodig hebt.

Het aandrijfsysteem op rups zorgt voor uitstekende manoeuvreerbaarheid, zelfs op uitdagend terrein. De uitschuifbare telescoopmast stelt je in staat om tot een indrukwekkende hoogte van 11 meter te reiken. Ideaal voor werkzaamheden op hoogte, zoals het reinigen van gevels, snoeien van bomen of schilderwerk op hoog niveau.

De Ruthmann Bluelift SA11 P uit 2016 is zeer compact met een transportlengte van slechts 2,98 meter zonder korf. Het bereik van 6,70 meter in de breedte en de roterende werkkorf biedt extra flexibiliteit bij het benaderen van verschillende werkplekken.

Wat betreft de staat van deze hoogwerker, kun je gerust zijn. Zowel de algemene, technische als optische staat zijn goed. De machine is energiezuinig dankzij het accu- en 220-voltsysteem.

De Ruthmann Bluelift SA11 P wordt geleverd volgens de EXW-leveringsvoorwaarden. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Vink Machinery. We beantwoorden graag al je vragen en zorgen ervoor dat je de juiste machine vindt voor jouw behoeften.