• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kilverbak PROF 200cm met schuinte stelling

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

N. Drost Handelsonderneming

Meikade 42
6718VK Ede gld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKilverbak
ModelPROF 200cm met schuinte stelling
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Neem jij je landbouwactiviteiten serieus en wil je graag efficiënt en nauwkeurig kunnen werken? Kies dan voor de krachtige en duurzame Grondbewerkingsmachine, de Kilverbak PROF 200cm. Deze machine is specifiek ontworpen voor de landbouwsector en biedt specialistische technologische oplossingen waar je op kan vertrouwen.

Met een indrukwekkende werkbreedte van 200 cm, ben je in staat om grote stukken grond te bewerken in een korte tijd. Hierbij wordt de efficiëntie van je werkzaamheden flink verhoogd.

In het ontwerp van deze kilverbak is gedacht aan gebruiksgemak en duurzaamheid. Dit zie je terug in de vier brede luchtbanden aan de achterzijde en de hydraulische verstelling. De hydraulische schuinte stelling is ideaal voor het creëren van een talud, en met de verstelbare zijdeuren kun je de machine naar eigen wens afstellen.

De Grondbewerkingsmachine is zeer solide gebouwd met dik plaatmateriaal van 5 en 10mm, en een bladhoogte van 65cm. Dankzij het gebruik van een hardox mes, kan je rekenen op een stabiele en nauwkeurige prestatie.

De algemene, technische en optische staat van deze machine is zeer goed en dat is zichtbaar bij alle aspecten.

Voor meer informatie over deze machine, kun je contact opnemen met Nico Drost via +31 620996444, of stuur een e-mail naar info@drostede.nl. We leveren door heel Nederland en België. Kies voor kwaliteit en efficiëntie in je landbouwwerkzaamheden, kies voor de Kilverbak PROF 200cm.

Vergelijkbare machines