• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift HR 12 LE (incl. nieuw AGM accupakket)

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

2019

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Hoogwerkt B.V.

Energieweg 34
2382NK Zoeterwoude

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR 12 LE (incl. nieuw AGM accupakket)
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
BrandstofElektrisch

Omschrijving

De Niftylift HR12 LE hoogwerker verdient absoluut je aandacht als je op zoek bent naar een betrouwbare machine om je werkzaamheden op hoogte efficiënt uit te voeren. Deze zelfrijdende kniktelescoophoogwerker is een van de lichtste en meest veelzijdige machines in zijn klasse. Dankzij het lage gewicht van slechts 2470 kg, is de HR12 LE gemakkelijk te vervoeren op een trailer wat je aanzienlijke kostenbesparingen oplevert.

Met de werkhoogte van 1210 cm en een hefcapaciteit van 200 kg, biedt deze hoogwerker een breed scala aan mogelijkheden voor je bouwprojecten. Bovendien is deze machine uitgerust met Niftylift's ToughCage en het veelvuldig bekroonde SiOPS®-veiligheidssysteem. Dankzij deze unieke features, geniet je van extra duurzaamheid en veiligheid tijdens je werkzaamheden.

De HR12 LE is altijd goed onderhouden gebleven door de eerste en enige eigenaar, in een uitstekende technische en optische staat. Voordat je deze hoogwerker in ontvangst neemt, wordt hij compleet met een nieuw accupakket geleverd en voorzien van een nieuwe keuring voor veiligheid en betrouwbaarheid.

Klein in gewicht, groots in prestaties, de Niftylift HR12 LE is de ideale investering voor al je werkzaamheden op hoogte. Kan je niet wachten om deze machine in werking te stellen in je volgende bouwproject? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2470 kg

Vergelijkbare machines