• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hinowa Lightlift 17.75

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
1/12

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Hoogwerkt B.V.

Energieweg 34
2382NK Zoeterwoude

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHinowa
ModelLightlift 17.75
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
BrandstofElektrisch

Omschrijving

De Hinowa Lightlift 17.75 staat klaar om jouw betrouwbare partner te worden in al je bouwprojecten. Deze hoogwerker is uitgevoerd in een opvallende Ral6027 kleur en is een ware kameleon: zowel binnen als buiten slaagt hij erin jouw werk naar een hoger niveau te tillen.

Dankzij de rupsaandrijving manouvreert deze robuuste machine moeiteloos door ieder terrein. Met een mast in de vorm van een knikarm, behalen moeilijke plekken geen directe overwinning meer. De hefcapaciteit van 230 kg en werkhoogte van 1.710 cm, gecombineerd met een horizontale reikwijdte van 750 m, zorgen dat geen enkel karwei buiten je bereik ligt.

De machine bevindt zich in een goede staat: optisch, technisch en algemeen. Sinds de aanschaf heeft deze trots maar één eigenaar gekend, wat de zorgvuldige behandeling bewijst. De laatste inspectie is ook gepland voor november 2023, wat betekent dat je je zorgen om veiligheid en prestaties aan de kant kunt zetten.

Daarnaast biedt de Hinowa Lightlift 17.75 smart details die het gebruik vergemakkelijken. De geïntegreerde stroom-, lucht- en wateraansluitingen van de onderwagen tot aan de werkbak zijn zulke features. Met de krachtige 3,6 kWh Lithium-ion accupakket en de bekabelde afstandsbediening met automatische stabilisatiefunctie, kun je ervan op aan dat deze hoogwerker altijd klaar staat voor actie.

De Hinowa Lightlift 17.75 is niet zomaar een machine, maar een investering in efficiëntie en topprestaties.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2250 kg

Vergelijkbare machines