• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hinowa LightLift 15.70

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Hoogwerkt B.V.

Energieweg 34
2382NK Zoeterwoude

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHinowa
ModelLightLift 15.70
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de krachtige en betrouwbare Hinowa LightLift 15.70, de ideale oplossing voor werken op hoogte. Deze compacte spinhoogwerker met kniktelescoopmast is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Dankzij het slanke ontwerp kan de machine zelfs door een enkele deuropening, waardoor geen enkele klus te groot of te klein is.

Bijzonder aan deze hoogwerker is het krachtige 3,6 kWh lithium-ion accupakket met snellaadsysteem. Dit betekent dat je langer kunt werken zonder onderbrekingen, terwijl je ook rekening houdt met het milieu. Met de bekabelde afstandsbediening met automatische stabilisatiefunctie kan de machine moeiteloos verplaatst worden en stelt deze zichzelf altijd waterpas.

De werkbak is voorzien van stroom-, lucht- en wateraansluitingen, waardoor je geen gedoe meer hebt met haspels of verlengsnoeren. De machine kan een maximale werkhoogte van 1.540 cm bereiken en heeft een horizontalen reikwijdte van 660 m.

De algehele staat van de machine is goed, evenals de technische en optische staat. Bovendien zijn al onze machines door ons als eerste eigenaar met zorg behandeld, jaarlijks gekeurd en goed onderhouden. Om optimale prestaties te garanderen, wordt de machine voor de overdracht nogmaals gekeurd. Op deze manier kun je erop vertrouwen dat je een veilige en betrouwbare machine aankoopt.

Met de Hinowa LightLift 15.70 investeer je in een machine die jouw werk naar nieuwe hoogtes tilt. In lijn met de kleur Ral6027 zorgt deze robuuste en betrouwbare hoogwerker voor maximale efficiëntie op elke bouwlocatie. Mis deze kans niet.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1950 kg

Vergelijkbare machines