• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JCB S4046E

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

269 uur

2019

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Hoogwerkt B.V.

Energieweg 34
2382NK Zoeterwoude

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJCB
ModelS4046E
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren269 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

De JCB S4046E is een hoogwaardige, full-option hoogwerker, perfect voor jouw bouwprojecten. Met zijn opvallende Ral6027 kleur is deze machine niet alleen functioneel, maar ook esthetisch.

Deze hoogwerker is uitgerust met wiel-aandrijving en een schaarmast. Hij heeft een indrukwekkende hefcapaciteit van 320 kg en kan met gemak naar een werkhoogte van 1390 cm opgeheven worden.

De JCB S4046E komt van de eerste eigenaar en bevindt zich in uitstekende staat, zowel technisch als optisch. Hij is zorgvuldig onderhouden, jaarlijks gekeurd en heeft nog maar 269,70 draaiuren op de teller. Het hoogwerkerboek en de volledige onderhoudshistorie zijn inbegrepen.

Deze hoogwerker is uitgerust met Victron lithium-ion smart batterijen voor een langere levensduur, verbeterde prestaties en sneller opladen. Hij beschikt over automatische kuilbescherming en kwetsbare componenten zijn beschermd door roosters. Extra functies zijn onder meer neerklapbaar hekwerk, een uitschuifbaar platform tot 90 cm, en een waterdichte 230V-aansluiting op het platform voor het aansluiten van bekabeld gereedschap. Dankzij de telematica aan boord kun je de machine snel en gemakkelijk in service nemen.

De compacte afmetingen van 2,39 x 1,15 x 1,98 m en de EXW leveringsvoorwaarden maken deze JCB S4046E hoogwerker een uitstekende en praktische keuze voor jouw projecten. Neem contact op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden van deze betrouwbare machine.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2996 kg

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter

Vergelijkbare machines