• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hinowa Lightlift 20.10

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Hoogwerkt B.V.

Energieweg 34
2382NK Zoeterwoude

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHinowa
ModelLightlift 20.10
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Bekijk deze Hinowa Lightlift 20.10 hoogwerker, speciaal ontworpen voor de bouw. Deze machine, in de opvallende kleur Ral6027, is erop gebouwd om de ruigste klussen te klaren. Gevoed door rupsaandrijving, combineert hij kracht met precisie, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet: je werk doen.

De Hinowa Lightlift 20.10 heeft maar één eerdere eigenaar gehad en is zorgvuldig onderhouden. De machine verkeert zowel technisch als optisch in goede staat. Dankzij de knikarm bereikt hij een indrukwekkende maximale werkhoogte van 2.010 cm en kan hij een belasting van wel 230 kg aan.

Wat deze hoogwerker onderscheidt, is de veelheid aan opties: Een innovatieve werkkorf met een afstandsbedieninghouder van composietmateriaal, een automatische afstempeling en veel meer. Hij beschikt zelfs over lucht, water en elektra, inwendig door het mastsysteem tot bij de werkkorf, wat ideaal is voor het gebruik van verschillende gereedschappen. Zo wordt jouw werkdag een stuk makkelijker.

Je zult ook het gebruiksgemak van het vloeiende, precieze besturingssysteem waarderen. Met een max. horizontale reikwijdte van 970 m en een volledig 360 graden draaibereik, geeft deze machine je de vrijheid om ter plaatse te manoeuvreren en zelfs dicht tegen muren te werken. En ondanks al deze functies behoudt de Hinowa Lightlift zijn compacte afmetingen van slechts 4,5 x 0,8 x 2 m.

Zijn laatste inspectie was op 2023-08-31 en voor de overdracht wordt hij voorzien van een nieuwe hoogwerker keuring. Dit is jouw kans om een kwaliteitshoogwerker aan te schaffen die net zo hard werkt als jij. Neem voor meer informatie contact op met ons team.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2880 kg