• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift HR15NE 2x4 MK4

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

297 uur

2019

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Hoogwerkt B.V.

Energieweg 34
2382NK Zoeterwoude

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR15NE 2x4 MK4
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren297 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

De Niftylift HR15NE 2x4 MK4 hoogwerker is de perfecte machine voor het bouwplaatsterrein. Met een frisse Ral6027 kleur, is deze machine niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog eens goed uit op de werkplaats.

Deze hoogwerker heeft een knikarm, en een indrukwekkende hefcapaciteit van 280 kg en een werkhoogte van 1.550 cm, genoeg om op hoogtes te bereiken waar anderen niet bij kunnen. Door de maximale draaibereik van 360 graden kan dit apparaat elke hoek van het werkterrein bereiken. Ook heeft het een uitgebreid draaibereik van het platform, tot wel 160 graden.

De machine komt van zijn eerste en enige eigenaar en blijft in goede staat, zowel qua prestaties als uiterlijk. Hij heeft slechts 297 draaiuren gehad en wordt zorgvuldig onderhouden en jaarlijks geïnspecteerd. Alle noodzakelijke documentatie, zoals het hoogwerkerboek en de volledige onderhoudshistorie, is aanwezig voor uw gemoedsrust.

Deze Niftylift HR15NE 2x4 MK4 komt met een onderhoudsvrij lithium-ion accupakket en is uitgerust met een ToughCage werkbak met SiOPS® bedienersbescherming. Door het handige formaat van het platform (afmetingen: 1.50 x 0.80 m) en de fly-jib met 160° roterende werkbak, is het nog gemakkelijker om in moeilijke hoeken te manoeuvreren.

Met de 2WD aandrijving en een hellingcapaciteit van 25%, kunt je vertrouwen op het vermogen van deze hoogwerker om elke taak met gemak aan te pakken. Met telematica aan boord en een snelle, eenvoudige servicebeurt, is dit de ultieme machine voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare uitrusting.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met Marcel van Stokhem of Joey Maal. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7225 kg

Vergelijkbare machines