• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Özgül 60 Ton 3 axle - LW3 AFR FIX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkÖzgül
Model60 Ton 3 axle - LW3 AFR FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Op zoek naar een heavy-duty aanhangwagen die bij jouw werk past? Overweeg dan de Özgül 60 Ton 3 As - LW3 AFR FIX. Deze duurzaam ontworpen machine heeft een bruto voertuiggewicht van 70.000 kg en een laadvermogen van 60.000 kg, wat hem geschikt maakt voor de lastigste klussen.

Hij heeft een laadplatformlengte van 10.500 mm en een breedte van 3.000 mm, waardoor hij voldoende ruimte biedt voor het veilig vervoeren van grote ladingen. De hoogte van het laadplatform is 1.350 mm en de hoogte van de vijfde wiel is 1.400 mm.

Met een zwaarst belaste assengroep van 48.000 kg en een kingpingcapaciteit van 22.000 kg is deze machine gebouwd om de zwaarste lasten te dragen. Het voertuig is uitgerust met drie Turkse merkas van Özgül met trommelremmen en een mechanische bladveersuspensie.

De trailer heeft een elektrisch systeem van 24V met stoplichten, zijkant verlichting, en witte lichten. De vloer is ontworpen met stalen en houten afwerking voor extra duurzaamheid.

Voor gemakkelijke belading is de trailer uitgerust met hydraulisch bediende achterhellingen die bestuurd kunnen worden met een afstandsbedieningskabel. Daarnaast zijn er vele accessoires zoals gecertificeerde Expray spatborden, een watertank van plastic, wielblokken, verlengingsbeugels, beschermingen voor de zijkanten, een gereedschapskist, en een reservewielhouder.

Houd er rekening mee dat de getoonde prijs excl. BTW is. Het referentienummer van dit product is 00032341. Let op: de kleur kan naar wens worden aangepast.

Overweeg de Özgül 60 Ton 3 As - LW3 AFR FIX voor je volgende project. Met zijn robuust ontwerp en superieure laadcapaciteit kan hij helpen om je werk naar een hoger niveau te tillen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht13440 kg

Opties

  • Reserveband

Vergelijkbare machines