• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Özgül 60 Ton 3 axle - LW3 AFR FIX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkÖzgül
Model60 Ton 3 axle - LW3 AFR FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Duik in de fascinerende wereld van stevig en duurzaam machines met deze indrukwekkende Özgül 60 Ton 3 Axle - LW3 AFR FIX. Met het bruto voertuiggewicht van wel 70.000 kg en een laadvermogen van 60.000 kg, is deze dieplader de perfecte keuze voor het zwaarste werk.

Het onderstel van de LW3 AFR FIX is speciaal ontworpen voor zware taken en langdurig gebruik. Het is gemaakt van gelast S355 staal, met een buitenframe van UPE 240 profiel. De lassen zijn uitgevoerd met automatische boogonderdompeling en robotlassen, garant staat voor een sterke en betrouwbare constructie.

Het voertuig beschikt over drie 16-ton assen van Özgül Turkish Brand met trommelremmen. Dankzij het mechanische bladveer ophangingssysteem met 12-14 lijnen, ervaar je een stabiele en betrouwbare rit.

Voorzien van 12+1 banden van 12 R 22.5 van een beschikbaar merk op voorraad en velgen van 9.00 x 22.5 staal. Jantas of Ako Brand. De landingsgestel is mechanisch bediend aan één kant, met twee snelheden, Gos-merk. Het heeft een tweelijns luchtremsysteem dat op alle wielen werkt.

De LW3 AFR FIX is uitgerust met een veelheid aan accessoires die het werken gemakkelijker en efficiënter maken. Denk hierbij aan een plastic watertank, wielblokken en houders, zijbescherming van staal, en een gereedschapskist.

Tel daarbij de laadplatformlengte van 10.500 mm, de totale lengte van 14.900 mm en de totale breedte van 3.000 mm, en je hebt het perfecte voertuig voor elke vrachttaken. De kleur is naar wens te bepalen.

Verder heeft de LW3 AFR FIX absoluut een opvallende uitstraling met het chequred suikerplaatstaal en de randen van de assen van hout en staal. De hydraulisch bediende achterhellingbanen zijn uitgerust met een elektropomp, die gemakkelijk te bedienen is met een drukknop-afstandsbediening.

Niet alleen indrukwekkend groot en sterk, maar ook ontworpen met een sterke focus op veiligheid, is de Özgül 60 Ton 3 Axle - LW3 AFR FIX dieplader een onvergelijkbaar betrouwbare partner op het gebied van zwaar transport. Let wel; de getoonde prijs is exclusief BTW. Het referentienummer van het voertuig is 00032340.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht13440 kg

Opties

  • Reserveband

Vergelijkbare machines