• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Özgül 60 Ton 3 axle - LW3 AFR FIX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkÖzgül
Model60 Ton 3 axle - LW3 AFR FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Op zoek naar de perfecte dieplader voor zwaar transport? Bekijk dan deze Özgül 60 Ton 3 axle - LW3 AFR FIX. Het is een machine die ontworpen is voor extra duurzaamheid en verrichtingen onder zware omstandigheden. De dieplader heeft een nuttige last van maar liefst 60.000 kg en wordt geleverd met een laadplatform van 10.500 mm. De totale lengte van de machine is 14.900 mm met een totale breedte van 3.000 mm.

Deze dieplader kenmerkt zich door een zwaar uitgevoerd chassis van S355 staal. Het buitenframe is een UPE 240 profiel en de laswerkzaamheden aan het chassis zijn uitgevoerd door middel van automatisch boogondergedompeld lassen. Bovendien zijn de superstructuur en de as vervaardigd met behulp van automatische robotlassen.

Wat betreft de as, deze komt van Özgül en het is een Turks merk met trommelremmen en 3 x 16 Ton assen. De ophanging bestaat uit mechanische bladveren met 12-14 lijnen. Het voertuig wordt geleverd met 12+1 banden (12 R 22.5) en stalen velgen (9.00 x 22.5) van de merken Jantas of Ako. De landingsgestellen worden mechanisch bediend.

Deze dieplader wordt bediend met een tweelijns luchtremsysteem dat op alle wielen werkt. Het elektrische systeem heeft specificaties van 24V, 2x7 + 1x15 pin-sockets, volgens SAE-norm met ADR-aanpassing.

Speciale functies van deze machine zijn de hydraulisch bediende laadrampen aan de achterkant met elektropomp voor achterste laadrampen hydraulische actie met kabel-drukknop voor afstandsbediening.

Deze machine heeft allerlei handige accessoires zoals zware sjorogen, gegalvaniseerde spatbordverlengingen, een plastic watertank, wielkeggen en houders, ondersteuningspoten aan de achterkant, en een gereedschapskist. Daarnaast heeft hij ook een reservebandhouder met een band op de zwanenhals.

Kortom, de Özgül 60 Ton 3 as - LW3 AFR FIX combineert duurzaamheid, betrouwbaarheid en functionaliteit om uw lasten veilig en efficiënt te vervoeren. Het is ontworpen om de zwaarste klussen aan te gaan met een maximaal totaalgewicht van 70.000 kg. Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW. Referentienummer: 00032339.
Neem voor meer informatie over deze machine contact op of bekijk hem op onze website.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht13440 kg

Opties

  • Reserveband

Vergelijkbare machines