Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Bestelbus.

Volkswagen Crafter

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

169.316 km

2018

Niet meer beschikbaar

Beequip

Willemskade 18
3016DL Rotterdam

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVolkswagen
ModelCrafter
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Tellerstand169.316 km

Omschrijving

Maak kennis met deze hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en duurzame Volkswagen Crafter. Deze bestelauto is ontworpen met het oog op alledaagse werkomstandigheden en komt uit de stal van een betrouwbaar merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsvoertuigen.

De Volkswagen Crafter is gebouwd voor het vrachtvervoer. Met een laadvermogen van 810 kg en een totaalgewicht (GVW) van 3.500 kg, is deze bestelauto berekend op zwaar werk en kan hij gemakkelijk zware ladingen vevoeren. Het linkse stuurwiel zorgt voor een comfortabele rijervaring en maakt deze bus ideaal voor de Nederlandse markt.

Eén van de grote voordelen van de Volkswagen Crafter is zijn betrouwbaarheid. Het serienummer van dit specifieke model is WV3ZZZSZZJ9018253 en de referentie is EQ314421.

De prijs van deze Volkswagen Crafter is exclusief BTW, deze is echter wel verrekenbaar voor ondernemers. Houd er rekening mee dat ook motorrijtuigenbelasting van toepassing is.

Als je meer informatie nodig hebt of geïnteresseerd bent in het maken van een afspraak voor een proefrit, neem dan gerust contact op met Roderik van de Graaf of Bernard van Meer. Ze staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij je aankoopbeslissing.

Ontdek hoe deze Volkswagen Crafter je bedrijf kan helpen en maak vandaag nog een afspraak.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen130 kw
Gewicht2690 kg