Hyundai 30B-7A elektrische heftruck 3000kg 3ton forklift

Foto 1 van Hyundai 30B-7A elektrische heftruck 3000kg 3ton forklift
Foto 2 van Hyundai 30B-7A elektrische heftruck 3000kg 3ton forklift
Foto 3 van Hyundai 30B-7A elektrische heftruck 3000kg 3ton forklift
Foto 4 van Hyundai 30B-7A elektrische heftruck 3000kg 3ton forklift
1/4

3 uur

2022

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

ZHE Trading

Potenblokseweg 4
4794 RM Heijningen

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyundai
Model30B-7A elektrische heftruck 3000kg 3ton forklift
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren3 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Maak kennis met de Hyundai 30B-7A, een hoogwaardige elektrische heftruck die ontworpen is om je werk te vergemakkelijken. Met zijn draagkracht van 3000kg, ofwel 3 ton, is deze machine perfect uitgerust om de zwaarste lasten op te tillen en naar je gewenste locatie te transporteren.

Jouw tevredenheid is onze topprioriteit, daarom wordt elke heftruck zorgvuldig bij je afgeleverd. We vinden het belangrijk dat je met een gerust hart je nieuwe machine in gebruik kunt nemen. Daarom worden onze heftrucks bij voorkeur voorzien van een keurmerk. We willen je werk zo moeiteloos mogelijk maken, en daarom bieden we de mogelijkheid om een heftruck te leasen in elke gewenste klasse. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De Hyundai 30B-7A wordt geleverd met een lader, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de energievoorziening. De machine is uitgerust met een 80Volt / 560Ah batterij en bevat 4 hydraulische functies. Dit verhoogt niet alleen je productiviteit, maar zorgt er ook voor dat je efficiënter kunt werken.

Als klap op de vuurpijl wordt deze machine geleverd met 1 jaar garantie. Er is zelfs een panoramische spiegel aanwezig, zodat je altijd een goed overzicht hebt van je werkomgeving. De LED-verlichting rondom en de LED-werklampen zorgen ervoor dat je op elk moment van de dag goed zichtbaar bent en veilig kunt werken.

Merk op: de genoemde prijs is exclusief btw en geldt alleen voor leveringen binnen Nederland.

Ben je klaar om je productiviteit en efficiëntie naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor de Hyundai 30B-7A elektrische heftruck en ervaar het verschil.

Opties

  • 3e ventiel
  • Acculader

Vergelijkbare machines