Toyota 8FBE18T

Foto 1 van Toyota 8FBE18T
Foto 2 van Toyota 8FBE18T
Foto 3 van Toyota 8FBE18T
1/3

2023

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model8FBE18T
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Bekijk deze gloednieuwe Toyota 8FBE18T elektrische vorkheftruck. Geproduceerd in 2023, deze machine biedt een sterke en betrouwbare oplossing voor je hefbehoeften.

De heftruck heeft een hefvermogen van 1800 kg, zodat je eenvoudig zware lasten kunt tillen. Daarbij komt nog een indrukwekkende hefhoogte van 4700 mm dankzij de triplex mast. Deze machine levert krachtige prestaties zonder in te boeten op gebruiksvriendelijkheid.

Veiligheid is een topprioriteit bij de Toyota 8FBE18T: er is LED-verlichting aangebracht voor optimale zichtbaarheid en een blue spot voor extra veiligheid. De machine wordt geleverd met een batterij en lader, waardoor je meteen na levering aan de slag kunt gaan.

Wat het gebruiksgemak betreft, profiteer je van solid zwarte banden voor een stevige grip en een luxe bediening voor moeiteloze manoeuvreerbaarheid. De machine heeft een comfortabele Grammer stoel, zodat je werkdagen minder belastend worden.

De Toyota 8FBE18T is direct uit voorraad leverbaar. Kies tussen kopen, huren of financiële lease. Wat je ook kiest, deze machine is een waardevolle aanvulling op je wagenpark. Interessant? Neem contact op met sales@liftlease.nl voor meer informatie.

Specificaties

As 1

PositieVoor
Merk en typePSC solid
Soort bandSuper Elastic

100%

L

R

100%

As 2

PositieAchter
Merk en typePSC solid
Soort bandSuper Elastic

100%

L

R

100%