Hangcha CPCD18-XW97C-RT4

Foto 1 van Hangcha CPCD18-XW97C-RT4
Foto 2 van Hangcha CPCD18-XW97C-RT4
Foto 3 van Hangcha CPCD18-XW97C-RT4
1/3

233

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHangcha
ModelCPCD18-XW97C-RT4
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Tellerstand233 draaiuren
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek de Hangcha CPCD18-XW97C-RT4, een ruw terrein heftruck die ontworpen is voor maximale betrouwbaarheid en efficiëntie. Met een indrukwekkend hefvermogen van 1800 kg, kun je met gemak de zwaarste lasten hanteren. Daarbij zorgt de hefhoogte van 4500 mm voor tal van mogelijkheden in diverse situaties.

Deze heftruck wordt aangedreven door een betrouwbare en duurzame Kubota motor. Deze motor staat bekend om zijn kracht en efficiëntie, zodat je op elk terrein en onder alle omstandigheden op de Hangcha kan vertrouwen.

Veiligheid is van cruciaal belang en de Hangcha CPCD18-XW97C-RT4 is volgebouwd met handige features om jouw werkdag zo veilig mogelijk te maken. Het voertuig is uitgerust met een zwaailamp voor optimale zichtbaarheid, een anti-slip instap om ongelukken bij het in- en uitstappen te voorkomen en extra voetruimte voor meer comfort tijdens het werken.

De zwevende stoel biedt comfort, vermindert vermoeidheid en zorgt ervoor dat je zelfs tijdens de langste shifts comfortabel kan blijven.

Of je nu op zoek bent naar een solide werkmachine voor de verkoop of een flexibele oplossing voor de huur, de Hangcha CPCD18-XW97C-RT4 is een uitstekende keuze. Neem voor meer informatie contact op via sales@liftlease.nl.

Specificaties

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter