• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kioti CS2520 HST 25 PK VOORLADER Actie !

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKioti
ModelCS2520 HST GE
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de Kioti CS2520 HST tractor, compact maar krachtig en voorzien van een hoogwaardige KL115C voorlader. Perfect afgestemd op je behoeften in landbouw en groenvoorzieningen, staat deze tractor met zijn 3-cilinder dieselmotor van 1007cc en vermogen van 25 pk garant voor uitstekende prestaties. Met zijn hydrostatische transmissie, 4WD en snelheidsbereik van 0 tot 16.6 km/u vooruit is de Kioti uniek in zijn categorie.

De tractor is comfortabel uitgerust met een verstelbaar stuur en stoel, en praktisch dankzij de Cat. 1 hefinrichting en het hydraulische dubbelwerkende ventiel. Voor je veiligheid heeft de Kioti natte schijfremmen en een hydraulische stuurbekrachtiging. De spiegel wordt standaard meegeleverd, wat bijdraagt aan het overzicht tijdens het werk.

Met een maximaal hefvermogen en hefhoogte bij het draaipunt van respectievelijk 310kg en 180cm is de KL115C voorlader een betrouwbare hulp voor al je laadwerkzaamheden. Hij wordt al bedrijfsklaar geleerd, zodat je direct aan de slag kunt gaan.

De CS2520 beschikt bovendien over de mogelijkheid tot toevoeging van meerdere opties. Denk aan een middenmaaidek van verschillende formaten, de easyspeed en cruisecontrol functies, extra hydraulische ventielen en meer. Hiermee kan je de tractor volledig aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

Perfectioneer je landbouwervaring met de betrouwbare en veelvoudige Kioti CS2520 HST tractor.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht950 kg