• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

KIOTI CS2520 HST-GE 25 pk Hydostaat zeer handig evt met voorlader

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

1 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKIOTI SPECIAL PRICE
ModelCS2520 HST
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Droom je van een compacte en wendbare tractor die alle klussen op jouw land kan klaren? Maak kennis met de Kioti Tractor CS2520 HST-GE Rops. Deze tractor is alles behalve saai - het is namelijk uitgerust met tal van handige functies.

Allereerst bevat deze Kioti tractor een comfortabele stoel, een verstelbaar stuur voor gemakkelijk manoeuvreren en grote pedalen voor een soepele rijervaring. Als dat nog niet genoeg is, heeft de CS2520 een metalen motorkap en een joystick in het spatbord met ventiel voor toebehoren zoals een voorlader of fronthef.

Met een motorvermogen van 25pk bij 3000 omw/min, is deze tractor zeker niet te onderschatten. Dankzij de 3-cilinder diesel 1007cc Kioti Stage 5-motor, de hydrostatische transmissie en de brandstoftank van 27 liter, ben je verzekerd van een krachtige prestatie en een lange levensduur.

Bovendien is de Kioti CS2520 uitgerust met een Hydrostatische Transmissie (HST) met twee pedalen, wat zorgt voor een soepele en responsieve bediening. Je kunt een snelheidsbereik van 0 tot 16.6 km/u vooruit bereiken en de PTO is onafhankelijk 540 omw, wat handig is bij aftakas-gedreven accessoires.

Ook aan veiligheid is gedacht. De tractor is voorzien van gekeurde ROPS veiligheidsbeugel en natte schijfremmen voor betrouwbaar stoppen. Daarnaast heeft het een 1x Hydraulisch dubbel werkend ventiel standaard en een Cat. 1 hefinrichting met een hefvermogen tussen de kogels van 715kg.

Voor nog meer functionaliteit kun je kiezen voor extra opties zoals een voorlader, een midden maaidek, cruise control, een 2e hydo ventiel achter, een 3e functie op voorlader, grasopvang unit hoog lossend, frontgewichten, fronthef en een cabine.

Kortom, de Kioti Tractor CS2520 HST-GE Rops is een all-rounder die jouw leven op het land een stuk makkelijker zal maken. Voor meer informatie, neem gerust contact op met AJ VAN ZIJTVELD VOF, uw KIOTI Specialist.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen18 kw
Gewicht705 kg