• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

KIOTI CK5030 HST 50 PK Voorlader

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

1 uur

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKioti
ModelCK5030 HST rops voorlader
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Voor verkoop beschikbaar: een splinternieuwe Kioti tractor, type CK 5030 HST met een Rops beugel en een voorlader met bak. Als kers op de taart profiteer je van vijf jaar garantie op deze robuuste machine.

Deze tractor is uitgerust met een Kioti 3 cilinder 1826 cc 50 pk Stage 5 motor. Met een brandstoftank van 34 liter en een motorvermogen van 50 pk, is deze Kioti tractor echt een krachtpatser. Voor extra rijcomfort biedt de tractor een luxe Grammerstoel, een verstelbaar stuur en een massa schakelaar.

Bijzonder aan deze tractor is de HST hydraulische transmissie. Deze functioneert in 3 groepen en heeft een snelheidsbereik van 0 tot 25 km/u vooruit, en 0 tot 17.5 km/u achteruit. Met de 'Easy speed' koppeling kun je de rijsnelheid aanpassen aan het motortoerental. De tractor wordt geleverd met cruise control en heeft een onafhankelijke PTO en enkele droge plaatkoppeling.

Het hydraulische systeem van de tractor biedt een pompopbrengst van 43 liter per minuut en externe opbrengst van 26 liter per minuut, ondersteund door een dubbel werkend ventiel standaard. De tractor heeft een Cat 1 hefinrichting en levert een hefvermogen van 1030 kg. De aftakas heeft een cruise functie en de tractor is veilig dankzij de ROPS-gekeurde veiligheidsbeugel.

De bijgeleverde voorlader, type KL4010, heeft een snelwisselsysteem en is uitgerust met een 150cm grondbak. De voorlader heeft een maximaal hefvermogen bij draaipunt van 832 kg en een maximaal hefhoogte bij draaipunt van 250 cm.

Laat alles wat je denkt te weten over tractors achter je en maak kennis met de Kioti CK 5030 HST. Het ultieme werkpaard dat je nooit in de steek laat. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen37 kw
Gewicht1750 kg