• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

KIOTI CS2510 Hst ROPS 25 PK met voorlader nieuw

Image
Image
Image
1/3

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKioti
ModelCS2510 HST ROPS VOORLADER
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Word de trotse eigenaar van deze Kioti CS2510 HST, een compacte, wendbare tractor die alle machines in zijn klasse overtreft. Hij is uitgerust met een voorlader met joystick en een parallel systeem met een 125cm grondbak, waardoor je moeiteloos zware klussen kunt uitvoeren. Met een maximaal hefvermogen van 310kg op draaipunt en een maximaal hefhoogte van 180cm, kan deze krachtige machine zware vrachten gemakkelijk hanteren.

Dankzij de Kioti 3-cilinder dieselmotor, die voldoet aan de STAGE 5 emissie-normen, wordt kracht en efficiency gecombineerd. Met een vermogen van 25pk bij 3000 omwentelingen per minuut en een brandstoftank van 27 liter ben je klaar voor een lange werkdag. Bovendien zorgt de hydrostatische transmissie voor een comfortabele bediening en rijervaring.

De tractor is voorzien van een onafhankelijke aftakas van 540 omwentelingen per minuut, plus een mid PTO van 2200 omwentelingen per minuut voor extra veelzijdigheid. Hij is standaard uitgerust met een hydraulisch dubbelwerkend ventiel en een comfortstoel voor lange werkdagen. Daarnaast heeft deze tractor natte schijfremmen en een droge enkelvoudige plaatkoppeling voor perfecte controle en betrouwbaarheid.

Met een totaalgewicht van 950kg, inclusief voorlader, heeft de Kioti CS2510 HST tractor een hefvermogen van 715kg tussen de kogels en 318kg 61cm achter de kogels. De tractor is standaard voorzien van buitenspiegels en velgen met gazon- of industrie-profiel, waardoor hij perfect aanpasbaar is aan jouw specifieke behoeften.

Kies vandaag nog voor de Kioti CS2510 HST tractor voor topprestaties, veelzijdigheid en duurzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht950 kg