• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

KIOTI CK5030 hst Cabine airco voorlader NIEUW aktie

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

1 uur

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKioti
ModelCK5030CH
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een krachtige, nieuwe tractor die praktisch en betrouwbaar is? Overweeg dan de Kioti CK5030 CH. Deze imposante machine is voorzien van een Kioti 3 cilinder 1826 cc 50 pk Stage 5 turbo-motor, waardoor hij een zeer reële en robuuste keuze is. De tractor heeft een brandstoftank van 34 liter, een luxe Grammerstoel, een verstelbaar stuur en een massa schakelaar.

De Kioti CK5030 CH beschikt over een HST hydraulische transmissie met 3 groepen, ideaal voor gebruiksgemak. Behoud met een snelheidsbereik van 0 tot 25 km/uur vooruit en 0 tot 17.5 km/uur achteruit volledige controle. Bovendien, met cruise control en een onafhankelijke PTO, biedt deze tractor je een uitstekende rit.

Drijf angst voor onderhoud je weg van aanschaf? Je kan gerust zijn omdat de Kioti CK5030 CH met 5 jaar garantie geleverd wordt. Dit illustreert het vertrouwen van de fabrikant in de duurzaamheid en kwaliteit van de tractor.

Dit model wordt geleverd met een voorlader KL4010, inclusief een snelwisselsysteem, en een 150cm grondbak. De max. hefvermogen bij het draaipunt is 832 kg, met een max. hefhoogte van 250 cm.

Mocht je extra features nodig hebben dan zijn er meerdere opties beschikbaar tegen een meerprijs, inclusief verschillende bandenkeuzes, een 3e functie op de voorlader, radio, werklampen en andere toebehoren.

Maak kennis met de kracht en kwaliteit van de Kioti CK5030 CH. Deze tractor is niet alleen functioneel, maar straalt ook vertrouwen en kracht uit. Kortom, als het motto "life is too short to drive a boring tractor" je aanspreekt, dan is deze Kioti precies wat je zoekt.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1578 kg