• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

KIOTI CK5030 HST Rops Nieuw CK5030 HST (Life is to short to buy a boring tractor !!!!! )

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

1 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

AJ van Zijtveld VOF

Oosterlandweg 21 -23
3641PV Mijdrecht

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKioti
ModelCK5030 HST
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
Draaiuren1 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek de kracht en het gemak van de KIOTI CK 5030 HST Rops tractor. Met de indrukwekkende 3-cilinder 1826 cc motor die een vermogen levert van 50 pk, is deze machine uiterst geschikt voor landbouwtoepassingen.

Deze brandnieuwe tractor, met constructie- en modeljaar 2023, is voorzien van een automatische transmissie, wat het rijgenot aanzienlijk vergroot. De 34 liter brandstoftank zorgt voor voldoende capaciteit tijdens lange werkdagen, terwijl de luxe Grammer stoel, het verstelbare stuur en de massa schakelaar zorgen voor comfortabel en veilig werken.

De tractor heeft een HST hydraulische transmissie met drie groepen, waarmee snelheden tot 25 km/u vooruit en tot 17.5 km/u achteruit kunnen worden bereikt. Het beschikt over cruise control voor gemak tijdens langdurige taken, en een onafhankelijke PTO. Ook bijzonder is de droge enkelvoudige plaatkoppeling.

De KIOTI is uitgerust met natte schijfremmen en hydraulische stuurbekrachtiging voor optimale controle. Met een pompopbrengst van het hydraulisch systeem van 43 l/min extern 26 l/min, beschikt deze tractor over de kracht om zware klussen aan te kunnen. Bovendien wordt de tractor geleverd met een ROPS-gekeurde veiligheidsbeugel achter.

Met trekkerbanden op zowel de voor- als achterkant, staat de tractor stevig op elke ondergrond. Het gewicht van de tractor is 1240 kg en de buitenwerkse breedte is 155 cm.

Optioneel zijn er extra's beschikbaar zoals 160 kg frontgewichten, galaxy garden pro banden en een voorlader KL4010 met snelwisselsysteem en 150 cm grondbak.

Ervaar de kwaliteit en het gebruiksgemak van de KIOTI CK 5030 HST Rops tractor. Wij bieden graag de mogelijkheid om uw huidige machine in te ruilen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen37 kw
Gewicht1240 kg